Assortiment

De ideeën van Tom Peters over ondernemerschap - MBA in één dag - Management Classics - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes (serie) - Ben Tiggelaar

Peters pleit voor meer ondernemerschap, het doorbreken van oude regels en het centraal stellen van mensen in het bedrijfsleven. Met zijn confronterende aanpak en zijn creatieve ideeën bereikt hij een breed publiek. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Thomas J. Peters (1942) is managementschrijver, adviseur, columnist en bovenal performer. Hij studeerde aan Cornell en Stanford en werkte bij McKinsey. Sinds hij in 1982 het boek In Search of Excellence schreef met Robert Waterman is hij wereldberoemd. Peters pleit sindsdien onophoudelijk voor meer ondernemerschap, het doorbreken van oude regels en het centraal stellen van mensen in het bedrijfsleven.

Auteur en presentator Ben Tiggelaar heeft ruim 8 meter managementboeken teruggebracht tot 10 luisterboeken. In elk luisterboek bespreekt Tiggelaar de belangrijkste ideeën van een goeroe in circa 50 minuten. Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. Bij ieder luisterboek is bovendien een pdf-bestand met de integrale tekst opgenomen.

Dit luisterboek maakt deel uit van de MBA in één dag - Management Classics-serie, een volledig nieuwe, herziene versie van de bestsellerreeks Management Classics uit 2003. Nieuwe boeken, nieuwe artikelen, nieuwe interviews zijn gelezen, vergeleken, besproken en samengevat. Deze nieuwe uitgave is volledig herschreven en opnieuw opgenomen om de kern van de ideeën van de belangrijkste managementgoeroes nog krachtiger en duidelijker over te brengen.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Tom Peters eigenlijk?
3. De visie van Tom Peters
4. Excellente ondernemingen: het onderzoek en het 7-S model
5. Excellente ondernemingen: 8 basisprincipes
6. Klantgerichtheid: één met de klant
7. Organiseren en managen: mensen centraal
8. Innovatie en groei volgens Peters
9. Persoonlijke effectiviteit volgens Peters
10. Lof en kritiek
11. De praktische waarde van Peters ideeën
Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 0 uur 51 min

Grootte: 41 MB

ISBN: 9789079445462