Assortiment

De ideeën van Rosabeth Moss Kanter over organisaties en verandering - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

Kanter legt organisaties op de snijtafel. Welke structuren zijn er en hoe beïnvloeden die menselijk gedrag? Welke ontwikkelingen helpen een bedrijf vooruit en welke niet? Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vanuit haar sociologische achtergrond legt Kanter organisaties op de snijtafel. Wat is er nou eigenlijk aan de hand? Welke structuren zijn er? En hoe beïnvloeden die menselijk gedrag? Welke ontwikkelingen helpen een bedrijf vooruit en welke juist niet? En wat zijn de zorgen van mensen op verschillende plekken in de organisatie?

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Rosabeth Moss Kanter?
3. De visie van Rosabeth Moss Kanter
4. Leven in organisaties
5. Kanters visie op verandering
6. Meesters in verandering
7. Klaar voor de toekomst
8. Van verliezen naar winnen: de rol van de manager
9. Duurzaamheid: leren van de voorhoede
10. Lof en kritiek
11. De praktische waarde van Rosabeth Moss Kanters ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 1 uur 0 min

Grootte: 86 MB

ISBN: 9789079445806