Assortiment

De ideeën van Philip Kotler over marketing - MBA in één dag - Management Classics - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes (serie) - Ben Tiggelaar

Philip Kottler is de grondlegger van het vakgebied marketing. Zijn 4P's (Product, Prijs, Plaats, Promotie) zijn wereldberoemd en zijn gevolgd door talloze andere P's. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Philip Kotler (1931) is al decennialang hoogleraar marketing aan de Kellogg School of Management, onderdeel van de Northwestern University in Chicago. Hij studeerde economie aan dezelfde universiteit en promoveerde daarna als econoom aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Vervolgens begon Kotler een wetenschappelijke carriere met aandacht voor economie, wiskunde en gedragswetenschap, waarna hij uiteindelijk de belangrijkste grondlegger werd van het vakgebied marketing.

Philip Kotler is de auteur van bestsellers als Marketing Management en Principles of Marketing. Daarnaast publiceerde hij meer dan 100 wetenschappelijke artikelen waarvan er meerdere bekroond werden.

Auteur en presentator Ben Tiggelaar heeft ruim 8 meter managementboeken teruggebracht tot 10 luisterboeken. In elk luisterboek bespreekt Tiggelaar de belangrijkste ideeën van een goeroe in circa 50 minuten. Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. Bij ieder luisterboek is bovendien een pdf-bestand met de integrale tekst opgenomen.

Dit luisterboek maakt deel uit van de MBA in één dag - Management Classics-serie, een volledig nieuwe, herziene versie van de bestsellerreeks Management Classics uit 2003. Nieuwe boeken, nieuwe artikelen, nieuwe interviews zijn gelezen, vergeleken, besproken en samengevat. Deze nieuwe uitgave is volledig herschreven en opnieuw opgenomen om de kern van de ideeën van de belangrijkste managementgoeroes nog krachtiger en duidelijker over te brengen.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Philip Kotler eigenlijk?
3. De visie van Philip Kotler
4. Marketing: de klant centraal
5. Het product
6. De prijs
7. De plaats
8. De promotie
9. Bijzondere vormen van marketing volgens Kotler
10. Lof en kritiek
11. De praktische waarde van Kotlers ideeën
Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 0 uur 43 min

Grootte: 36 MB

ISBN: 9789079445448