Assortiment

De ideeën van Ken Blanchard over leiderschap - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

In Blanchards visie op leiderschap draait het om de hele mens. Het gaat niet alleen om werken en presteren, maar ook om wie je bent. Goede leiders zijn dienende leiders. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Blanchards visie op leiderschap draait het altijd om de hele mens. Het gaat niet alleen om werken en presteren, maar ook om wie je bent.Goede leiders zijn dienende leiders, zegt Blanchard: het draait niet om hun ego, maar om de mensen om hen heen. Die moeten optimaal uit de verf komen en zijn niet slechts een productiemiddel of bron van winst. Blanchard ziet graag dat zowel klanten als medewerkersmet respect behandeld worden. En daar profiteert de organisatie vervolgens van. Blanchard zegt: “Winst is het applaus dat je krijgt voor het goed behandelen van je klanten en hetcreëren van een inspirerende omgeving voor je personeel.”

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Ken Blanchard?
3. De visie van Ken Blanchard
4. Leiderschap volgens Blanchard
5. Leidinggeven aan jezelf
6. Leidinggeven aan medewerkers: situationeel leiderschap
7. Leidinggeven aan medewerkers: de 'One Minute Manager'
8. Leidinggeven aan teams
9. Leidinggeven aan de organisatie als geheel
10. Klantenservice: maak fans van je klanten
11. Lof en kritiek
12. De praktische waarde van Blanchards ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 1 uur 1 min

Grootte: 86 MB

ISBN: 9789079445844