Assortiment

De ideeën van Jim Collins over ondernemingssucces - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

Hoe ontwikkel je een écht geweldige organisatie? Wat onderscheidt zo'n organisatie van de rest? Wat is de sleutel tot langdurig, doorlopend succes. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hoe ontwikkel je een écht geweldige organisatie? Wat onderscheidt zo'n organisatie van de rest? Die vraag fascineert Jim Collins. Daarbij is hij niet geïnteresseerd in tijdelijk of eenmalig succes. Het gaat hem om de sleutel tot langdurig, doorlopend succes.

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Jim Collins?
3. De visie van Jim Collins
4. Een organisatie bouwen die klaar is voor de toekomst
5. Van goed naar geweldig: zeven kenmerken van geweldige bedrijven
6. Van goed naar geweldig: niveau 5-leiderschap
7. Ook geweldige bedrijven kunnen in verval raken
8. Great by choice: kiezen voor succes
9. Lof en kritiek
10. De praktische waarde van Collins' ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 0 uur 58 min

Grootte: 82 MB

ISBN: 9789079445769