Assortiment

De ideeën van Hamel & Prahalad over leidinggeven aan vernieuwing - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

Hamel en Prahalad zijn gefascineerd door de toekomst, door hoe bedrijven zich op de toekomst kunnen voorbereiden en hoe je in de toekomst succesvol kunt zijn. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hamel en Prahalad zijn beiden gefascineerd door de toekomst, door hoe bedrijven zich op de toekomst kunnen voorbereiden en door de vraag hoe je in de toekomst succesvol kunt zijn.Samen hebben ze met hun boek De strijd om de toekomst een grote invloed gehad op de manier waarop managers over strategie denken. Volgens hen draait strategie om veel meerdan het verbeteren van resultaten en het vergroten van marktaandeel. Dit werkt misschien in een markt die weinig verandert, maar die markten bestaan amper nog, zeggen Hamel en Prahalad. Volgens Hamel leven we juist in wereld van meedogenloze verandering, hevigeconcurrentie en voortdurende innovatie.

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie zijn Hamel en Prahalad?
3. De visie van Hamel en Prahalad
4. De strijd om de toekomst: emotionele strategie en kerncompetenties
5. De strijd om de toekomst: verover nieuwe markten
6. Creëer een innovatieve organisatie
7. Betrek de klant bij je productinnovatie
8. Neem de leiding door je businessmodel te vernieuwen
9. De managementrevolutie: drie grote managementuitdagingen
10. De managementrevolutie: zelfmanagement in plaats van managers
11. Wat is nú belangrijk?
12. Lof en kritiek
13. De praktische waarde van de ideeën van Hamel en Prahalad

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 1 uur 0 min

Grootte: 85 MB

ISBN: 9789079445837