Assortiment

De ideeën van David Maister over professionals - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

David Maister richt zich exclusief op professionele organisaties, hun managers en hun medewerkers: de professionals. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

David Maister richt zich exclusief op professionele organisaties, hun managers en hun medewerkers: de professionals. Professionele organisaties zijn dienstverlenende organisaties, die maar één product te bieden hebben: hun mensen. Die leveren de toegevoegde waarde.

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is David Maister?
3. De visie van David Maister
4. Maister over professionele dienstverleners
5. Hoe manage je professionals? Negen succesfactoren
6. Hoe manage je professionals? Een aantal praktische handvatten
7. Vijf tips om een echte professional te worden
8. Hoe word ik een vertrouwde adviseur?
9. Strategie: hoe maak je de stap van plan naar praktijk?
10. Lof en kritiek
11. De praktische waarde van Maisters ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 1 uur 0 min

Grootte: 85 MB

ISBN: 9789079445820