Assortiment

De ideeën van Charles Handy over werk en organisaties - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

In dit luisterboek zullen we kijken naar de ideeën van Charles Handy over organisatieculturen en over zingeving op de werkvloer. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Charles Handy is geen typische managementgoeroe. Stappenplannen, opsommingen en concrete tips hoef je van hem niet te verwachten. Handy denkt anders. Meer filosofisch. Hijzet aan tot denken. Hij wil je helpen om iets te begrijpen, zodat je daarna zelf de vervolgstappen kunt bedenken.In het werk van Charles Handy keert een aantal thema's steeds terug. In dit luisterboek zullen we kijken naar zijn ideeën over organisatieculturen en over zingeving op de werkvloer.

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Charles Handy?
3. De visie van Charles Handy
4. De vier culturen en goden van organisaties
5. De vier culturen en hun medewerkers
6. De organisatie van de toekomst: het klaverblad
7. De organisatie van de toekomst: de federale organisatie
8. De toekomst van werk: een portfoliocarrière
9. De toekomst van werk: de omgekeerde donut
10. De toekomst van werk: de olifant en de vlo
11. Zinvol leven volgens Handy
12. Lof en kritiek
13. De praktische waarde van Handy's ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 0 uur 59 min

Grootte: 84 MB

ISBN: 9789079445783