Het grote luisterboek van Beatrix Potter - Beatrix Potter

Verschillende verhalen over Pieter Konijn, Benjamin Wollepluis, Poekie Poes en de andere dieren uit de wereld van Beatrix Potter. De hoorspelen zijn gebaseerd op de televisie-animaties 'The world of Peter Rabbit'. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Martin Brozius,
€ 19,94 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

"Er waren eens vier konijntjes. Ze heetten Flopsie, Mopsie, Wipstaart en Pieter. Ze woonden met hun moeder in een diep hol onder de wortels van een grote dikke dennenboom."

Uit: Het verhaal van Pieter Konijn en Benjamin Wollepluis.

Dit verzameld werk bestaat uit verhalen uit de wereld van Pieter Konijn en zijn vrienden.

Met in de hoofdrol: Pieter Konijn, Benjamin Wollepluis, Heer Vos, de Wollepluiskonijntjes, Minetje Miezemuis, Poekie Poes, Jozefien Kwebbeleend, Vrouwtje Plooi, Jeremias Hengelaar, Biggetje Goedhart, Ronald Rat, Twee Soute Muizen en Diederik Stadsmuis.

De klassieke verhalen van Beatrix Potter uitgebracht in originele luisterversies met de stemmen van o.a. Martin Brozius, Wim T. Schippers, Carol van Herwijnen, Wouter Hofstee Holtrop, Harry Geelen en vele anderen.

Inhoudsopgave
De avonturen van Pieter Konijn en Benjamin Wollepluis
Pieter Konijn kan maar net ontsnappen als meneer Verhoef hem betrapt in zijn moestuin. Dus is het wel zo'n goed idee van Pieters neefje Benjamin Wollepluis om nog eens terug te gaan?

Het avontuur van Heer Vos
De zeven kleine Wollepluiskonijntjes worden vermist. Benjamin Wollepluis gaat samen met Pieter Konijn op zoek naar zijn kinderen. Wat zat er toch in die zak die Dirk Das naar het huis van de sluwe Heer Vos bracht?

De avonturen van de Wollepluiskonijntjes en Minetje Miezemuis
Met hun buikjes vol sla en andere lekkernijen liggen Benjamin Wollepluis en zijn familie te slapen in de tuin van Meneer Verhoef, de boze buurman, zich onbewust van het gevaar dat loert. Kan de keurig nette Minetje Miezemuis hen nog op tijd redden?

De avonturen van Poekie Poes en Jozefien Kwebbeleend
De tuin is niet de beste plek om te spelen als je zondagse kleren aan hebt, merken Poekie Poes en zijn zusjes Miekie en Mollie. En ook niet om rustig te broeden, vindt Jozefien Kwebbeleend. Maar die gastvrije heer in het bos heeft weinig goeds in de zin met haar eieren...

De avonturen van Vrouwtje Plooi en Jeremias Hengelaar
Hoe komt Vrouwtje Plooi aan al die kleine kleertjes? En wat is er met Jeremias Hengelaar gebeurd? Hoe komen zijn handen zo kapot en waardoor is zijn regenjas zo vies?

Het avontuur van Biggetje Goedhart
Biggetje Goedhart gaat met zijn broertje Alexander naar de markt, maar verliest hem al snel uit het oog. In de boerderij vindt hij -achter slot en grendel- een nieuw vriendinnetje. Samen gaan ze de vrijheid tegemoet.

De avonturen van Ronald Rat of de Kattesaucijs
Een lekkere kattesaucijs, dat zou Ronald Rat wel lusten. Dus is het niet zo slim van Poekie Poes om juist nu in de gangen van Ronald Rat te verdwalen. Zal Henk de Hond op tijd komen om Poekie te redden?

De avonturen van Twee Stoute Muizen en Diederik Stadsmuis
Tommie en zijn vrouw zijn op zoek naar eten in het poppenhuis en maken daarbij een enorme rotzooi. Diederik Stadsmuis, een echte heer, krijgt onverwachts bezoek van Pimmie, een plattelandsmuis. Pimmie is per ongeluk in de stad terecht gekomen en voelt zich er niet op zijn gemak. Diederik helpt hem naar huis te komen.
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Frederick Warne & Co.
Spreker(s): Martin Brozius, Wim Schippers, Carol van Herwijnen, Wouter Hofstee Holtrop, Harr
Speelduur: 3 uur 24 min

Grootte: 189 MB

ISBN: 9789047604822