Assortiment

Basta! - Iedereen heeft wel iets te verbergen…. - Jet van Vuuren

Lynn wordt benaderd door de eigenaar van een vakantiepark die wil weten wat ze met het chalet van haar tante Bella gaat doen. Bella, een bekende tv-kok, is sinds een paar jaar vermist. Niemand weet wat er met haar gebeurd is – een lichaam is nooit gevonde
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Lynn van Waasdorp volgt haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man met twee puberdochters. Haar baan en het pleegmoederschap vallen haar echter zwaar en een burn-out ligt op de loer.

Dan wordt Lynn benaderd door de eigenaar van een vakantiepark in Drenthe. De man wil weten wat ze met het chalet van haar tante Bella gaat doen. Bella, een bekende tv-kok, is sinds een paar jaar vermist. Niemand weet wat er met haar gebeurd is – een lichaam is nooit gevonden.

Lynn ziet een bezoek aan het chalet als een buitenkans om tot rust te komen en vertrekt in haar eentje naar Drenthe. Daar ontmoet ze niet alleen Bob, de wat wereldvreemde eigenaar van het park, maar ook Sjouk, een rechercheur in ruste en vaste parkbewoner. Eenmaal gesetteld ontdekt Lynn dat er achter de goedlachse Bella ook een heel andere persoon schuilging.

Uitgegeven door: Karakter Uitgevers
Imprint: Karakter Uitgevers
Spreker(s): Beatrice van der Poel
Karakter Uitgevers (94)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 59 min

Grootte: 741 MB

ISBN: 9789045216096