Andermaal Anne - Een liefdesverhaal - Bard Bothe

Deze prachtige relatieroman over liefde, vriendschap en persoonlijke groei voert door het leven van een getergd man. Spreker(s): Bard Bothe
€ 17,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Rudolf Backenrode laat de liefde van zijn leven wegglippen omdat hij zich niet durft te binden. Hij leeft licht en luchtig, en behoorlijk onthecht. Vaak laat hij het leven maar wat op zich af komen en is verbaasd als het dan allemaal fout gaat. Toch ontkomt hij niet aan een diepgaand zelfonderzoek dat ertoe leidt dat hij zijn hart uiteindelijk toch volgt.

In deze prachtige relatieroman over liefde, vriendschap en persoonlijke groei voert auteur Bard Bothe zijn lezer door het leven van een getergd man. Hij is getraumatiseerd door de slechte verhouding met zijn vader en eenzaam door de kilte van een slecht huwelijk. Het draait allemaal om liefde, liefde die al het andere opzij zet en onbelangrijk maakt, waarbij alles in het niet valt, maar die ongrijpbaar lijkt.

Bothe zet in prachtige dialogen essentiële levensvragen neer. Hij boetseert zijn verhaal met zorg en laat de lezer van de ene verbazing in de andere vallen. Het boek is uitermate boeiend, vaak onthutsend en zeer onderhoudend. Het laat je niet los.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Bard Bothe
Speelduur: 8 uur 45 min

Grootte: 721 MB

ISBN: 9789463270236