Assortiment

Bali - Het paradijselijke Bali verbergt donkere kanten... - Kiki van Dijk

Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Spreker(s): Peggy Vrijens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet verlaten, dus neemt Cita in haar eentje halsoverkop het vliegtuig. Terug naar het eiland waar ze als jong meisje veel tijd doorbracht.

Eenmaal op Bali wordt het pijnlijk duidelijk dat Cita de band met Evi door de jaren heen behoorlijk heeft verwaarloosd. Haar dochter blijkt er op het idyllische eiland een voor haar totaal onbekend leven op na te houden. Een leven dat niet zonder gevaren is.

Cita belandt in een zenuwslopende reis door het Bali dat voor toeristen verborgen blijft, terwijl haar man thuis vecht tegen zijn drankverslaving. Wie zit er achter de verdwijning van Evi en is Cita nog op tijd om de band met haar dochter te herstellen?

Uitgegeven door: Xander Uitgevers
Imprint: Xander Uitgevers
Spreker(s): Peggy Vrijens

Roman (1985)
Spanning (1347)
Xander Uitgevers (35)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 6 uur 4 min

Grootte: 334 MB

ISBN: 9789401611817