Assortiment

Avontuur met staartjes - Dani van Doorn

Bijzondere mix van fictie en de stoornis NLD ((Non verbal Learning disability) bij kinderen. Voor iedereen die er meer van wil weten of er begrip voor wil kweken. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Mechteld Brans
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vicky heeft geweerschoten gehoord bij een oude boerderij. Samen met haar neefje Benny gaat ze op onderzoek uit in haar rubberboot. Daardoor komen ze in gevaar, maar doen ook een leuke ontdekking. Eentje met staartjes! Al gauw blijkt dat Benny en Vicky niet alleen zichzelf, maar ook de kleine ‘staartjes’ moeten redden.

Avontuur met staartjes is in de eerste plaats bedoeld als een spannend en grappig verhaal, maar het is ook een bijzonder boek omdat één van de hoofdpersonen NLD heeft (Non verbal Learning disability), een leerstoornis waarbij je hersenen iets anders werken dan bij de meeste mensen. Vaak is dat lastig, maar soms is het ook heel handig of leuk.

Achter in het luisterboek legt Klinisch Neuro Psycholoog Dr, A. Serlier-van den Bergh in het kort uit wat NLD inhoudt. Haar uitspraak “Eerst het praatje en dan pas het plaatje” is voor de aanpak van kinderen en jongeren met NLD heel belangrijk.

Uitgegeven door: ClusterEffect
Imprint: LuisterEffect
Spreker(s): Mechteld Brans
Clustereffect (186)
leeftijd 6-9 (391)
LuisterEffect (153)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 12 min

Grootte: 99 MB

ISBN: 9789462171640