Assortiment

Vrienden voor het leven - Astrid Harrewijn

Als het roer helemaal om moet, kun je de hulp van je vrienden goed gebruiken. De hoofdpersonen uit 'Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)' en 'Daar heb je vrienden voor' keren terug in dit los te beluisteren vervolg. Spreker(s): Peggy Vrijens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De hoofdpersonen uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daar heb je vrienden voor keren allemaal terug in dit los te beluisteren vervolg.

Voor lezers van David Nicholls en Graeme Simsion.

Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol als handige intermediair in de kunstwereld, zich heeft voorgenomen als de spraakmakende tentoonstelling van Jeff Koons eindelijk opent in het Stedelijk. Maar de tentoonstelling ontaardt in een politieke rel, en in plaats van op een tropisch strand belandt Kiki in een achtbaan van gebeurtenissen waar ze geen grip op krijgt.

Ondanks de onvoorwaardelijke steun van haar vrienden en van de trouwe klusjesman, gaat het vanaf dat moment bergafwaarts met haar carrière. Wanneer ze uiteindelijk een tijdje van de radar verdwijnt in een afkick-kliniek, komt ze tot een verhelderend inzicht: ze leeft het leven te snel. Maar om dat te veranderen en the art of slow living écht te leren omarmen, is meer nodig dan goede voornemens alleen..

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Boekerij
Spreker(s): Peggy Vrijens
Boekerij (118)
Roman (1985)
Rubinstein Audio (812)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 7 uur 47 min

Grootte: 428 MB

ISBN: 9789462535152