Assortiment

Moedervlekken - Arnon Grunberg

Een verpletterende roman over de liefde van een zoon voor zijn moeder, over twee mensen die tot elkaar veroordeeld zijn, niet kunnen leven (of sterven) zonder elkaar. Een mokerslag. Spreker(s): Arnon Grunberg
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisiscentrum: hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude en hulpbehoevende moeder op bezoek gaat, doet een van de Nepalese verzorgsters de deur open, gehuld in slechts een handdoek. De psychiater, die zich altijd aan het protocol houdt, wordt overmand door gevoelens van liefde voor het meisje, met als gevolg dat hij de verzorging van zijn moeder voortaan alleen dient te organiseren.

Kadoke is kinderloos, van middelbare leeftijd, maar niet onaantrekkelijk voor artsen in opleiding: hij heeft er menigeen weten te verleiden. Na opnieuw een grensoverschrijdende ontmoeting, ditmaal met een suïcidale jonge vrouw, loopt het professionele en privéleven van Kadoke definitief in het honderd: zijn moeders huis wordt een ambulant crisiscentrum.

Moedervlekken is een genadeloze roman over de liefde van een zoon voor zijn moeder, en andersom. Een boek over twee mensen die niet kunnen leven – en niet dood kunnen gaan – zonder elkaar.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Lebowski Publishers
Spreker(s): Arnon Grunberg
Speelduur: 13 uur 28 min

Grootte: 740 MB

ISBN: 9789048837731