Assortiment

Praten met je partner - Voor liefde kun je kiezen - Annette Heffels

Een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit zeer herkenbare boek geeft nieuwe energie aan elke relatie! Een praktisch boek met veel praktijkvoorbeelden, opdrachten en adviezen. Spreker(s): Annette Heffels, Han van der Meer, Ingrid van der Meer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hoewel, of juist omdat je van elkaar houdt, kun je de ander heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen, meestal niet uit gebrek aan liefde, maar omdat je zo verschillend bent, elkaar niet begrijpt, je je slecht behandeld voelt. De gevoelens die stellen over deze problemen hebben zijn intens en gecompliceerd. Terwijl de oplossingen vaak merkwaardig simpel zijn.

In dit luisterboek legt de bekende psycholoog Annette Heffels uit hoe simpel. Aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk laat zij zien hoe stellen vriendelijker en begripvoller kunnen worden naar elkaar toe. Ergernissen, meningsverschillen en ruzies zijn namelijk geen teken dat de liefde over is. Ze ontstaan juist als je elkaar beter leert kennen. De kunst is om oplossingen te vinden waarbij je het 'anders zijn' van je partner respecteert.

De bestseller Praten met je partner staat vol met praktische tips en adviezen om de ander en jezelf beter te leren begrijpen, zodat de liefde weer alle kans krijgt.

Het boek van Heffels past in de serie boeken van schrijvers als John Gray, Phil McGraw en Allan en Barbara Pease. Allen schreven bestsellers over vrouwen, mannen en relaties. Soms humoristisch, soms indringend en altijd herkenbaar: dit soort boeken geven nieuwe energie aan elke relatie!

Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij het Spectrum
Spreker(s): Annette Heffels, Han van der Meer, Ingrid van der Meer
Speelduur: 1 uur 58 min

Grootte: 110 MB

ISBN: 9789049101473