De zielenreis - Ontmoet je engelenteam en activeer jouw zielendoelen - Annelies Hoornik

De essentie van de ziel. Uitleg over de ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. Activeer jouw Zielendoelen en ontvang in de hemelse tuin een diepgaande healing. Spreker(s): Annelies Hoornik
€ 14,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

De Zielenreis gaat diep in op het Zielendoel van de luisteraar. De drie tracks hebben de volgende inhoud:

1 - De essentie van de ziel
Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt.
2 - Ontmoet jou team van Engelen die je helpen op je Zielenreis
Deze visualisatie laat je jouw specifieke Zielenteam ontmoeten, je leert elke engel afzonderlijk kennen en zijn of haar specialiteit wordt duidelijker. Zo kun je samen makkelijker aan je Zielendoel werken.
3 - Activeer jouw huidige Zielendoelen en alle situaties die daarbij horen
Tijdens deze visualisatie bezoek je de hemelse tuin, ontmoet je jouw team van engelen en ontvang je een diepgaande healing voor alle zaken die je zouden kunnen belemmeren om je Zielendoel volledig te leven. Daarna bezoek je de Akasha en krijg je diepe inzichten in je doelen, waarna je weer in je dagelijkse leven daar op kan reageren. De derde track is gemaakt met in gedachten het nut om deze te herhalen wanneer je een stuk Zielendoel geleefd hebt en toe bent aan nieuwe heling of inzichten zodat je verder kan op je Zielenpad.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.
Uitgegeven door: Angelo
Spreker(s): Annelies Hoornik
Speelduur: 0 uur 52 min

Grootte: 49 MB

ISBN: 9789079995271
Populaire tags