Assortiment

Moerd vindt een sleutel - Avonturen van Laudine en Wollepluk - Anke Goorissen

Wollepluk de geneeskabouter en Laudine, het linde-elfje met de zilveren stem, wonen in een groot bos, dat geregeerd wordt door de elfenkoningin. Sprookjesachtige verhalen en liedjes. Leeftijd: 5+ Spreker(s): Marjo Hofhuis
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wollepluk de geneeskabouter en Laudine, het linde-elfje met de zilveren stem, wonen in een groot bos, dat geregeerd wordt door de elfenkoningin.

Op een dag stoot Moerd de mol in een van zijn gangen tegen iets scherps en met dat voorwerp begint het avontuur waarin Laudine en Wollepluk een verre en gevaarlijke reis maken naar het Hazelaarsbos, waar ze het moeten opnemen tegen Ban de Tovenaar.

In het tweede verhaal vraagt Pidoek, de Idoekdwerg met de grote schoenen, Laudine en Wollepluk met hem op zoek te gaan naar het land van de rotsreuzen om zijn dwergenvolk te redden van de ondergang.

Anke Goorissen schreef deze sprookjesachtige verhalen voor kinderen vanaf 5 jaar en maakte er ook liedjes bij, die in het boek zijn opgenomen. Ze wilde hiermee vooral zieke kinderen een steuntje in de rug geven.
Uitgegeven door: Christofoor
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Christofoor
Spreker(s): Marjo Hofhuis
Speelduur: 3 uur 31 min

Grootte: 110 MB

ISBN: 9789060386866