Assortiment

Alles op alles - Marijke Vos

Nadja past op het landhuis van haar oudtante in Engeland. Maar een onverwachte ontmoeting verstoort haar rustige sabbatical... Spreker(s): Liss Walravens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wanneer haar oudtante Ella een beroerte krijgt, aarzelt Nadja geen moment: ze besluit haar zojuist gestarte sabbatical door te brengen in Ella’s kleine huis in Engeland. Als kind spendeerde Nadja elke zomervakantie met haar ouders en zusje bij haar oudtante, aan de rand van het landgoed Stonewood, en fantaseerde over het verlaten landhuis. Haar oudtante was echter altijd heel duidelijk: je mag er nooit bij in de buurt komen.
Wanneer Nadja Ella’s oude dagboek vindt, stuit ze op een mysterieuze geschiedenis, en ze krijgt het landhuis niet meer uit haar gedachten. Waarom is het al zo lang onbewoond?

De idylle van Nadja’s verblijf wordt ruw verstoord als het landgoed een nieuwe eigenaar blijkt te hebben. Het miljoenenbedrijf Logan Enterprises en de arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan, willen het huis slopen. Samen met een paar excentrieke dorpsbewoners zet Nadja alles op alles om het landhuis te redden. Maar is Benjamin wel echt de vijand?

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Loft Books
Spreker(s): Liss Walravens
AmboAnthos (309)
feelgood (163)
Loft Books (18)
Roman (1985)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 39 min

Grootte: 475 MB

ISBN: 9789047204992