Assortiment

Alleen maar nette mensen - Robert Vuijsje

David zoekt de intellectuele negerin. Wordt het Naomi of Rowanda, de Bijlmer-queen met twee gouden tanden? Een zoektocht die even komisch wordt als tragisch, dwars door het hart van de multiculturele samenleving. Spreker(s): Marcel Musters, Robert Vuijsje
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Op het Amsterdamse Barlaeus Gymnasium had David Samuels verkering met Naomi, een meisje dat precies zo was als hij: brave conversatie op de champagnefeesten van de elite in Oud-Zuid. Nu is David Samuels 21 en op zoek. Hij is Joods maar door zijn zwarte haren ziet hij eruit als een Marokkaan. Hoort hij bij de Hollanders of bij de mensen die ze allochtonen noemen? Wordt David gelukkig van Rowanda, de Bijlmer-queen die met twee gouden tanden bijna zijn oor eraf bijt, of moet hij met Naomi zijn?

Het is een zoektocht die even komisch wordt als tragisch, dwars door het hart van de multiculturele samenleving.

Alleen maar nette mensen is het fictiedebuut van Robert Vuijsje. Daarvoor won hij de Gouden Uil. Het boek stond op de shortlists voor de Libris Literatuurprijs en de Selexyz Debuutprijs. Het wordt verfilmd door producent IDTV met regisseur Lodewijk Crijns.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Oorspronkelijke uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Spreker(s): Marcel Musters, Robert Vuijsje

Speelduur: 6 uur 6 min

Grootte: 281 MB

ISBN: 9789038805771