Assortiment

After 3: Hij hoort bij jou - Anna Todd

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit… Spreker(s): Lotte Horlings
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit…

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama's wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?


Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands. Nu ze die twee passies kan combineren in de romantische After-serie - Hardin is geïnspireerd op Harry Styles van One Direction - komt voor haar een droom uit.

Uitgegeven door: Meulenhoff Boekerij bv
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Lotte Horlings

Speelduur: 23 uur 46 min

Grootte: 954 MB

ISBN: 9789052862293