Assortiment

Anne & Zef - Anne Frank en Zef Bunga - Twee onderduikers - Ad de Bont

De audiofilm 'Anne & Zef' is gebaseerd op het dagboek van Anne Frank en op de levens van meer dan 1000 Albanese kinderen die ondergedoken zitten vanwege bloedvetes. Hierdoor krijgt het dagboek een actuele lading. Spreker(s): Laura de Boer, Peter van Heerl
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Anne & Zef is gebaseerd op het dagboek van Anne Frank en op de levens van meer dan duizend Albanese kinderen die op dit moment ondergedoken zitten vanwege bloedvetes. Hierdoor krijgt het dagboek van Anne Frank een actuele lading.

’Geloof me, als je anderhalf jaar opgesloten zit, dan kan het je op sommige dagen eens te veel worden. Alle rechtvaardigheid of dankbaarheid ten spijt; gevoelens laten zich niet wegslaan’, schrijft Anne Frank.

Ook Zef zit opgesloten, samen met zijn vader in hun eigen huis: omdat tien jaar geleden twee oude vrienden ruzie kregen en er bloed vloeide, schrijft de wet van de kanun voor, dat als Zef zich buiten waagt, hij ook gedood wordt. Zef kiest voor zijn vrijheid en wordt vermoord.
Twee zielen vinden elkaar.

Stel je eens voor hoe vergeetachtig ik zijn zal als ik tachtig ben! (Anne Frank)

Anne Frank zou op 12 juni 2009 haar 80e verjaardag hebben gevierd. De HoorSpelFabriek brengt voor deze gelegenheid in samenwerking met Dedicon deze audiofilm uit.

Cast
Anne: Laura de Boer
Vader: Peter van Heerlingen
Moeder: Rian Gerritsen
Zef: Floris Verkerk

Muziek: Guus Ponsioen
Sounddesign: Jeroen Kuitenbrouwer
Techniek: Frans de Rond en Guido Nieuwdorp
Assistentie: Vieke von Saher
Theaterregie: Ad de Bont
Hoorspelregie: Marlies Cordia
Uitgegeven door: HoorSpelFabriek
Spreker(s): Laura de Boer, Peter van Heerlingen, Rian Gerritsen, Floris Verkerk
Speelduur: 1 uur 12 min

Grootte: 88 MB

ISBN: 9789461496492