Assortiment

14 gemiste oproepen van Cruijff - De beste sportverhalen van Michel van Egmond - Michel van Egmond

Bestseller-auteur Michel van Egmond schrijft precies drie decennia fulltime over voetbal: een mooi moment om het beste van zijn werk samen te brengen. Spreker(s): Marcel Jonker
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda. Van Egmond gaat ver voor zijn verhalen. Vaak ook letterlijk. Zijn reportages komen vanuit alle windhoeken van de voetbalwereld. Hij reist naar Tokio voor een ontmoeting met de Japanse fanclub van VVV Venlo, bezoekt Zlatan Ibrahimovic in hartje Parijs en bericht op zijn eigen mild-ironische toon vanuit Peking over een wel heel vreemde persconferentie van Louis van Gaal.

Samengebundeld vormen zijn stukken een labyrint van unieke verhalen over de mooie, ontroerende, potsierlijke, verrassende en soms tragi-komische kant van het voetbal, bezien door het oog van de meest gelezen sportschrijver van dit moment.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Imprint: Voetbal Inside
Spreker(s): Marcel Jonker
Speelduur: 12 uur 3 min

Grootte: 993 MB

ISBN: 9789048851447